Landskabspleje belysning ideer

Der er mange vigtige faktorer, der skal overvejes, når man overvejer at belyse et landskab. Husets ydre er en forlængelse af det indre af huset.

Din stil og personlighed skal skinne i alle aspekter af landskabet, inklusive din belysning. Hvis dit hus ikke er godt oplyst, kan ingen se, som de burde.

Landskabsbelysning er også et vigtigt sikkerhedselement for dit hjem.

Se på lysmønstrene omkring dit hjem for den bedste og mest naturlige belysning. Gå ud på forskellige tidspunkter af dagen og se, hvor lyset er. Se hvilket naturligt lys det fremhæver og hvilke nuancer det fremhæver, og prøv ideelt at genskabe det.

Ved at bruge et subtilt lys, der forsøger at genskabe sollyset, ser det bedst ud og ser ikke overdrevet ud. Overvej også, hvilke områder af din have du vil fremhæve. Måske har du en stor have eller en imponerende dam, der er værd at præsentere. En mere direkte lyskilde er bedst for disse.

Du får sandsynligvis et godt resultat med kombinationen af ​​lyskilder. Månemaleri er en meget populær teknik. Det giver dybest set lys til grenen af ​​et træ og tillader lyset at passere naturligt, hvilket skaber en meget dramatisk effekt.

Skriv et svar