Vælg i Valg af LED-dæklys til dit udendørs rum

Budget

Dette vil være den mest oplagte faktor, når du planlægger din belysning. Du bliver nødt til at tage højde for størrelsen på dit dæk, antallet af trapper og placeringen af ​​dit dæk. Dæk omgivet af store træer kan have tendens til at være mørkere og har brug for mere belysning.

Stemning

Denne overvejelse er afgørende. Den dækbelysning, du vælger, skal integreres problemfrit med den atmosfære, du har skabt i dit hjem.

Farver

Der er mange muligheder at vælge imellem, så du kan beslutte, hvilken slags personlighed du vil vise, når det kommer til dækbelysning. Du kan have den traditionelle hvide eller bløde-hvide belysning, eller du kan vælge mellem farvede LED-lys for en mere jovial atmosfære.

Stil

Du kan vælge mellem forsænkede LED-dæklys, der sikkert lyser dit dæk og skaber en bestemt atmosfære til en række andre stilarter. Der er lys designet til gulvet på dit dæk, til støttebjælker og til trapper. Hver type belysning leveres med sit eget sæt kunstneriske valg for at give dit dæk ekstra personlighed.

Installation

Hvis du planlægger at installere dine nye lys alene, vil du overveje dette punkt nøje. Nogle steder forklarer kompleksiteten af ​​installationen. Hvis du ikke er sikker på, hvilket lys du skal vælge, kan du undersøge installationen af ​​begge typer lys og bruge nem installation som en afgørende faktor. Hvis du får en entreprenør til at installere lysene, skal du finde ud af, hvilke du er interesseret i, og spørge, om de giver dig gratis skøn over installationsomkostningerne.

Skriv et svar