Forskellige møbler valg til gårdhave

Stålmøbler er meget stabile, holdbare og varer længe. Det forbliver hvor du lægger det og renser let op. Det ruster også. Og kan misfarve med tiden. Og det er ikke altid let at forberede og male. På grund af sin vægt er det vanskeligt at bevæge sig ind under vanskelige vintre, og meget af det foldes ikke sammen for nem opbevaring. Stål absorberer også meget varme fra solen og kan blive meget varmt.

Aluminiumsmøbler ruster ikke. Det er lettere og lettere at vedligeholde end stål, men det tager stadig meget plads at opbevare. Sørg for, at skruer, nitter og alle andre hardware-dele er rustfrit stål. Hvis disse ruster, mister stykket sin strukturelle integritet. Aluminium kan pulverlakeres i enhver farve og er meget holdbart. Havemøbler af god kvalitet i aluminium er også meget dyre.

Træmøbler er meget holdbare, absorberer ikke meget varme og kan let efterbehandles, når det er nødvendigt. Nogle stykker har foldbare ben, der gør vinteropbevaring lettere. Disse kan også være dyre, afhængigt af hvor udsmykkede du går.

Fletmøbler er meget lette. Det er også behageligt, da det giver lidt alle de rigtige steder. Billig flet kan knække og splintre, og flet af god kvalitet kan være meget dyrt. Det er også svært at opbevare.

Plastmøbler er normalt billige. Den fås i mange forskellige farver og stilarter, der passer til den indretning, du arbejder på. Den er let og kan let flyttes og opbevares.

Skriv et svar